azerty
 

     Nieuwsbrief maand november 2018 !!


Tijdens de laatste maanden van het jaar staan nog tal van activiteiten op het programma. Nieuwe modellen werden geïntroduceerd waardoor er bestaande modellen verdwijnen....


  • Nieuwe Bernina 4-serie:

Met trots werden in de maand juni de nieuwe Bernina's 435/475/480 voorgesteld. Deze modellen vervangen geen bestaande toestellen, maar worden gelanceerd tussen de 5- en de 3-serie. Deze laatste serie wordt wel vervangen door een nieuwe lijn die vermoedelijk in het voorjaar van volgend jaar op de markt zal komen.


 

Voor een volledig overzicht van deze nieuwe lijn, klik HIER!


  • Bernina 3-serie te koop aan spotprijzen:

Tijdens de maanden november en december worden  de Bernina's B-330 en B-380 verkocht aan een goedkopere prijs. Het model B-350 is niet meer leverbaar.... Let wel: deze promo telt tot einde voorraad!!

Meer info kan je verkrijgen in de winkel.


  • Stoffenspektakel:

Jaarlijks getrouw gaat het stoffenspektakel door op zondag 11 november in de EXPO te Kortrijk. Wie in de ban is van stoffen, kan er gerust een kijkje komen nemen. Dit evenement start om 10.00h en is volledig gratis. Maar..... vergeet zeker niet om eens langs te komen op onze BERNINA-stand.


  • Opendeurdag:

Op zaterdag 17 november a.s. wordt in de winkel een opendeurdag georganiseerd. Tal van demonstraties en workshops komen aanbod. Komen kijken is de boodschap!! 

          


  • Brother XP1:

"Het" pareltje onder de naaimachines. Zo kan je de nieuwe Brother naai- en borduurmachine noemen. Deze combinatie heeft bijzonder veel mogelijkheden op het gebied van naaien en borduren. 

-ingebouwde camera

-groot borduurgebied

-vol automatisch inrijgsysteem

-ingebouwde software (ontwerpen tekeningen)

-...  • Nieuwe Pfaff Ambition en Expression:

In de vorige nieuwsbrief werden de nieuwe Pfaff Ambition / Expression voorgesteld. Deze nieuwe toestellen zijn vanaf 15 november te bewonderen in de winkel.

Hieronder kan je een klein overzicht vinden:


Ambition: klik HIER

Expression: klik HIER 

Naaimachines Henk Feys

Leiestraat 11 - 8560 Wevelgem
https://www.naaimachineshenkfeys.be - info@naaimachineshenkfeys.be