azerty
 

Nieuwsbrief maand september/oktober 2021


Na een korte periode van rust wordt het stillaan tijd om de draad letterlijk en figuurlijk terug op te nemen. Vanaf de maand september staan enkele activiteiten op het programma. 


  • Workshops:

Vanaf maandag 6 september worden enkele data's bekend gemaakt via de website. Inschrijven kan enkel vanaf 6 september en via de website. (https://www.naaimachineshenkfeys.be/nl/workshops)  • Stoffenspektakel:

Na een jaar en een half stilte gaat (onder voorbehoud) het stoffenspektakel opnieuw door. Op 11 november zijn wij terug van de partij met een stand vol naai- overlock- en borduurmachines. Alvast te noteren in jullie agenda....  • Binnenkort te verkrijgen:

Bernina pakt uit met twee gloednieuwe "Crystal Edition" modellen. Twee machines zijn ondergedompeld in een nieuw jasje. Nieuwschierig? Neem HIER alvast een kijkje...  • Bernina accessoire maand september:

Tijdens de maand september staat volgende accessoire centraal: borduurvoet #6. 

Ideaal voor knoopsgatnaden, siersteken, ... Bij het gebruik van decoratief garen kan je bijzondere projecten afleveren. Heb je interesse of vragen? Gebruik dit invulformulier.


  • Nieuwe Janome Coverlock Pro 3000:

 In de vorige nieuwsbrief werd verwezen naar de nieuwe Janome Coverlock Pro. Dit is nu een feit. Deze prachtige machine biedt jou de mogelijkheid om de kettingsteek uit te breiden naar de 5-draads deksteek. Inrijgen is geen probleem, dit gebeurt automatisch doormiddel van een blaassysteem. Meer info? Klik HIER of kom langs in de winkel.

 

Naaimachines Henk Feys

Leiestraat 11 - 8560 Wevelgem
https://www.naaimachineshenkfeys.be - info@naaimachineshenkfeys.be