azerty
 

Nieuwsbrief maand Mei 2020!!


In deze bizarre tijden is het "alle hands on deck" betreffende de gezondheid. Gezien we met ons allen in "ons kot" moeten blijven is de naaimachine een ideaal tijdsverdrijf. Ook in de naaimachine-branche draaien wij op volle toeren. Gezien de corona-maatregel zal tijdens de maand mei enkele puntjes aangepast zijn.


  • Opnieuw geopend!

De winkel zal vanaf dinsdag 12 mei a.s. opnieuw geopend zijn. Dit onder strikte maatregelen. (niet op 5 mei, geen fourniturenzaak)


-iedere klant moet in het bezit zijn van een mondmasker

-klanten die graag de nodige uitleg willen krijgen, betreffende het aankopen van een machine vragen wij zoveel mogelijk om een afspraak op voorhand te maken

-slechts 2 personen op hetzelfde moment in de winkel

-de winkel zal aangepaste openingsuren hebben (zie onderaan de nieuwsbrief)

-uitleg, bij aankoop van een machine (lees lessen), zal voorlopig niet kunnen gebeuren. De afstand van een 1.5 meter kunnen wij moeilijk garanderen. Maar uitstel is geen afstel!!!


  • Bernina accessoire maand mei: ritsvoet met glijzool #54!Profiteer tijdens de maand mei van een extra korting op deze persvoet! (kortingsbon: klik HIER)


  • Algemene promoties!

De algemene promoties kan je alvast terug vinden on der de volgende rubriek: https://www.naaimachineshenkfeys.be/nl/producten/solden

Neem zeker en vast een kijkje!!


  • Promotie Bernette: stopgezet!

Wegens een groot succes van de verkoop is er een tekort aan stock. Daarom werd beslist om de promoties bij Bernette vroegtijdig stop te zetten.Aangepaste openingsuren voor de maand Mei:


-maandag: gesloten (sluitingsdag)

-dinsdag: normale openingsuren

-woensdag: enkel op afspraak

-donderdag: normale openingsuren

-vrijdag: enkel op afspraak

-zaterdag: normale openingsuren 

Naaimachines Henk Feys

Leiestraat 11 - 8560 Wevelgem
https://www.naaimachineshenkfeys.be - info@naaimachineshenkfeys.be