azerty
 

        Nieuwsbrief maand juni 2018


In tijden van warmte en met de examens voor de deur willen wij jullie nog enkele laatste weetjes meegeven. 


  • Brother nv 100: niet meer leverbaar.

 Vanaf heden is de Brother nv 100 niet meer leverbaar.

Na een periode van 5 à 6 jaar is dit krachtig trekpaardje aan "pensioen" toe. Momenteel is het nog niet bekend of er een opvolger komt. Wij hebben slechts nog enkele machines op voorraad. Voor wie er nog ééntje wil, is snel zijn de boodschap. Accessoires en onderdelen zijn, vanzelfsprekend, nog lange tijd leverbaar.

  

  • Bernina 1300 MDC: niet meer in het gamma.

Enkele weken terug werd door Bernina beslist om de 1300MDC niet meer in het gamma op te nemen. Na ruim 10 jaar trouwe dienst gaat de overlock/coverlock op rust. Dit combinatietoestel wordt momenteel niet vervangen door een ander model. Uiteraard zijn alle onderdelen en accessoires nog voorhanden. Wie weet, wordt vervolgd....


  • Brother promoties afgesloten:

Tijdens de afgelopen zes weken werden er op diverse Brother naai-en borduurmachines speciale acties ondernomen. Helaas zijn deze reeds afgelopen. Nieuwe of vernieuwde promoties kan je terugvinden op de website.


  • Nieuw in het tweedehands-assortiment: Pfaff select 4.0

 Vanaf heden is een tweedehands Pfaff select 4.0 beschikbaar. Dit is een volledige mechanische machine met tal van mogelijkheden. O.a. dubbeltransport, vrije-arm, knoopsgaten, diverse stretch steken,... Interesse? Neem gerust contact op via info@naaimachineshenkfeys.be of via de website.


  • Bernina accessoire van de maand juni: vrije-hand koordevoet.

 Met deze voet beschik je over het laten meelopen van een koord terwijl je aan het stikken of borduren bent. Kan eveneens ook uit de vrije-hand gebruikt worden.  • Ter herinnering: update Brother scanNcut.

Wie de update voor zijn Brother scanNcut nog niet heeft uitgevoerd, gelieve deze te willen controleren. Het is van essentieel  belang om altijd de laatste software versie te hebben.


  • Introductie/omruilactie: Bernina 5-serie.

Zaterdag 29 september 2018 wordt in de winkel de nieuwe Bernina 5-serie officiëel voorgesteld. Het is dan ook het ideale moment om de nieuwe serie, aan de hand van een workshop, te kunnen bewonderen. Meer info volgt...


 

Naaimachines Henk Feys

Leiestraat 11 - 8560 Wevelgem
https://www.naaimachineshenkfeys.be - info@naaimachineshenkfeys.be