azerty
 Nieuwsbrief maand Januari 2020Eerst en vooral wil ik jullie allen het allerbeste toewensen voor 2020. Moge het een jaar zijn van goede gezondheid, veel plezier en leuke momenten.

In deze eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar overlopen we enkele aandachtspuntjes.


  • Verhuis nieuw pand!

Enkelen onder jullie hadden al vernomen dat we volop bezig zijn met een gloednieuw pand. Dit jaar is het zover. De winkel zal, wellicht in het late voorjaar, verhuizen naar de Leiestraat nr 11, te Wevelgem. Een nieuwe locatie betekent nieuwe plannen en veranderingen, onderandere een uitbreiding van workshops. Voorlopig blijven we nog eventjes op het gekende adres... Meer info volgt!!


  • Eindejaarspromoties: verlopen!

Tijdens de vorige maand december werden tal van eindejaarsacties georganiseerd. Deze zijn helaas niet meer verkrijgbaar of kunnen online niet meer besteld worden.


  • Nieuwe promo: Bernina 3-serie!

Vanaf 10 januari aanstaande, wordt bij een bestelde Bernina 335, gratis een kniehevel en boventransport geleverd. Deze actie is geldig tot en met 16 maart 2020 of zolang voorraad strekt.
  • Bernina accessoire maand januari!

Tijdens de maand januari staat de volgende accessoire centraal: "apparaat voor spaanse ajourzomen #47" !

Dit apparaat biedt je de mogelijkheid om sierranden, franjes,... aan te stikken. Meer info: klik HIER!


Op vertoon van DEZE bon (15%), kan je HIER het apparaat bestellen.

Advies verkoopprijs:  €51,99
  • Singer: nieuwe modellen!

Tijdens de maand januari en februari worden 15 nieuwe modellen bij Singer voorgesteld. In één van de volgende nieuwsbrieven worden deze uitgebreid voorgesteld... 

 

Naaimachines Henk Feys

Leiestraat 11 - 8560 Wevelgem
https://www.naaimachineshenkfeys.be - info@naaimachineshenkfeys.be