azerty
 

         Nieuwsbrief maand januari 2018!




Eerst en vooral wil ik jullie een spetterend, gezond en liefdevol 2018 toewensen.


Ook in het nieuwe jaar worden tal van nieuwigheden verwacht. Nieuwe machines worden geïntroduceerd, nieuwe workshops staan op de planning en de winkel wordt uitgebreid met een aantal vernieuwingen.

Hieronder ligten we een topje van de sluier op.


  • Nieuwe Bernina 5-serie:

 Bij Bernina, die toch wel de Zwitserse precisie wordt genoemd, zal in het voorjaar zijn nieuwe 5-reeks voorstellen. In deze reeks bestaat o.a. de Bernina 500. Dit is een unieke borduurmachine (geen combi) waarmee je kan borduren in een  vrije-arm gedeelte. De spoelen zijn JUMBO spoelen en het werkvlak krijgt een groter aanzien. Deze nieuwe reeks is gebouwd op het principe van de 7-serie.


De overige modellen bestaan uit:

-naai- en borduurmachine 535

-naai- en borduurmachine 570QE

-naai- en borduurmachine 590


  • Brother ScanNcut:

 De software van de Brother ScanNcut heeft tal van nieuwe motieven. Mensen die gebruik maken van de de Canvas-software, kunnen gratis motieven downloaden. Voor wie zijn nieuwjaarskaartjes nog moet samenstellen, is kijken de boodschap.


  • Bernina accessoiredag:

 Op zaterdag 24 februari organiseren wij een Bernina accessoiredag. In de DEMO-dag, worden tal van nieuwigheden voorgesteld. Vanaf nu kan je inschrijven via de website onder de rubriek workshops of door HIER te klikken.


  • Data:

Tijdens het komend jaar worden, naar jaarlijkse gewoonte, tal van beurzen georganiseerd. Hier volgen alvast enkele data's die nu gekend zijn:


-Hobby beurs te Kortrijk: 2 tem 4 maart 2018. (EXPO Kortrijk)

-Stoffenspektakel: zondag 18 maart 2018 (EXPO Kortrijk)

-Stoffenspektakel: zondag 11 november 2018 (EXPO Kortrijk) 


  • Uitbreiding servicepunt:

Met trots kunnen we melden dat vanaf 1 januari a.s. de samenwerking wordt gestart met FRAMALO te Houthulst (Ieper). Framalo is een winkel die tal van naaibenodigtheden aanbiedt en gespecialiseerd is in het geven van workshops. Vanaf deze maand kan je er ook terecht voor het herstellen van je naai- overlock of borduurmachine. De machines worden door onze eigen hersteldienst ter plaatse hersteld of opgehaald.

Framalo kan je vinden op het volgende adres: 

7de Geniestraat 4a

8650 Houthulst

0496/788276


  • Promoties:

Januari is solden maand.

Tijdens de maand januari staan tal van naai- overlock- en borduurmachines in promotie. Een volledig overzicht kan je HIER terugvinden. 


  • Janome brengt de "Sewist" reeks uit:

Tijdens de maand december werden bij Janome twee nieuwe modellen aan hun dealers voorgesteld: de Sewist 721 en Sewist 725S. Deze nieuwe mechanische pareltjes zij sterk en degelijk. Ze zijn uitgerust met alle accessoires, knoopsgaten en een aantal stretch steken.

Prijs: 721: €399

         725S: €449



Klik HIER voor meer info betreffende de 721

Klik HIER voor meer info betreffende de 725S

 

Naaimachines Henk Feys

Leiestraat 11 - 8560 Wevelgem
https://www.naaimachineshenkfeys.be - info@naaimachineshenkfeys.be