azerty
 


​    Nieuwsbrief maand december 2018

December maand is kerstmaand. Tijdens deze periode worden tal van kadootjes aangekocht en dit willen we in de naaimachine-branche niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In deze nieuwsbrief worden enkele ideetjes, met uiteraard ander "heet" nieuws, naar voren gebracht.


  • Promoties:

Naar jaarlijkse gewoonte wordt er bij Brother diverse modellen in de kijker geplaatst. Zo zijn enkele borduurmachines te verkrijgen met een lagere aankoopprijs. Andere machines hebben een extra cadeau, met name een quiltpakket...

Enkele voorbeelden:


Brother 800e: mogelijkheid aankoop software voor €200 ipv €549


Brother nv 1100: nu met gratis quiltpakket


Een volledig overzicht kan je HIER vinden!


Janome heeft op zijn beurt ook niet stil gezeten. Er zijn tal van acties op de naai- en borduurmachines alsook de Air lock 2000.


Janome Air Lock 2000: nu met een gratis draagtas twv €59


Janome Skyline S7: gratis plexitafel / gratis extra naaivoeten / gratis AFF + VD naaivoet

Volledig overzicht: klik HIER!


Andere promoties kan je vinden onder de rubriek: promoties (klik HIER)


  • Accessoire Bernina: maand december:

Maandelijks staat er bij Bernina een accessoire in de kijker. Tijdens de maand december is dit de MEGA-HOOP. Dit extra borduurraam biedt je tal van mogelijkheden om het borduren te vereenvoudigen. Meer info? Kom langs in de winkel of klik op de volgende link. (BERNINA MEGA-HOOP)


  • Workshops:

Binnen enkele weken zullen de nieuwe data's bekend zijn voor de workshops van het komende jaar. Kijken en inschrijven is dus zeker de boodschap!


  • Aanpassing hersteldienst:

Wegens een druk schema is beslist om vanaf januari 2019 geen herstellingen meer te aanvaarden van ongekende merken. Er worden enkel nog herstellingen uitgevoerd van merken die we eigenhandig in de winkel verkopen. (Bernina - Pfaff - Singer - Janome - Husqvarna - Elna - Bernette - Brother) Machines die reeds zijn ingegeven worden uiteraard nog hersteld.


  • Eindejaar: 

Tot slot wil ik jullie allemaal een feestelijk eindejaar toewensen én een goede start voor 2019!! 

 

Naaimachines Henk Feys

Leiestraat 11 - 8560 Wevelgem
https://www.naaimachineshenkfeys.be - info@naaimachineshenkfeys.be