azerty
 

Nieuwsbrief 


In deze nieuwsbrief willen wij jullie op de hoogte brengen van enkele nieuwe modellen. Ook verschillende tweedehands machines komen aanbod.


  • Coming soon:

Tijdens de maanden april en mei worden enkele nieuwe Pfaff Ambition modellen voorgesteld. Deze vernieuwde modellen zijn een volwaardige upgrade van de huidige machines. Toch nieuwschierig? Klik HIER om je in te schrijven voor een aparte nieuwsbrief.


  • Pfaff Creative Icon 2:

Verheugd kunnen wij jullie de nieuwe Pfaff Icon 2 voorstellen. Deze naai- en borduurmachine is één-en-al TOP technologie. Zo heeft dit toestel een eigen spraakherkenning, wifi-aansluiting en zoveel meer. Binnenkort in onze winkel te bezichtigen.  • Tweedehands machines:

Vanaf heden staan reeds enkele TOP-OCCASSIES ter beschikking. Nieuwschierig? Neem dan snel een kijkje op de website of klik HIER!

   • Weetjes:

 De winkel zal uitzonderlijk gesloten zijn vanaf 29 april tem 5 mei 2022.


  • Workshops software:

Voor de workshop van donderdag 14 april zijn er nog enkele plaatsjes vrij. Tijdens deze cursus kan je uitgebreid kennis maken met de Brother software Pe-Design Plus 2. Wie interesse heeft, kan zich inschrijven via de volgende link. Klik HIER!


  • Bestel tijdig:

Gezien niet alle merken hun modellen op voorraad hebben zorgt dit voor een latere levering. Wij doen ons uiterste best om veel machines op stock te hebben maar dit is niet altijd evident. Bestel daarom tijdig jouw toestel.


 

Naaimachines Henk Feys

Leiestraat 11 - 8560 Wevelgem
https://www.naaimachineshenkfeys.be - info@naaimachineshenkfeys.be