azerty
 

Nieuwsbrief maand april 2020


In tijden van corona-crisis moeten we vooral aan onze gezondheid denken en zeker elkaar steunen in deze moeilijke tijd. Gezien we "in ons kot" moeten blijven is dit de ideale gelegenheid voor het uit oefenen van onze hobby.


  • Bernina accessoires maand april: open borduurvoet #20/20C/20D

 Tijdens de maand april staat de open borduurvoet centraal. Deze persvoet is uiteraard geschikt voor het stikken van borduursteken. Bij aankoop van dit accessoire krijg je een korting van 15%.


‚Äč

  • Corona-maatregel!

 Met de corona-maatregel is de winkel tijdelijk gesloten t.e.m.19 april (mits verlenging). We blijven telefonisch wel bereikbaar tijdens de normale openingsuren. 


  • Online bestellingen worden verwerkt!

Tijdens deze bizarre tijd worden meer online bestellingen genoteerd en verwerkt. Via onze website (www.naaimachineshenkfeys.be) kan je tal van machines online bestellen. Wie hulp nodig heeft bij het maken van een goede keuze kan ons gerust contacteren via de volgende kanalen:

-Telefonisch: 056 22 26 87

-Mobile: 0032(0)478 43 44 79

-Whatsapp: 0032(0)478 44 79

-Messenger

-Live video


  • Workshops geannuleerd!

Alle data's voor de workshops en lessen worden momenteel opgeschort. Tot op heden is het niet duidelijk wanneer we deze sessies kunnen hervatten. Meer info volgt in de komende nieuwsbrief. 


  • Zorg goed voor elkaar!

 

 

Naaimachines Henk Feys

Leiestraat 11 - 8560 Wevelgem
https://www.naaimachineshenkfeys.be - info@naaimachineshenkfeys.be