azerty
 

            Nieuwsbrief maand april 2018!


Het stoffenspektakel en de opendeurdag zijn net achter de rug en er wordt al volop gewerkt aan enkele nieuwe projecten. Hier volgen er enkele:


  • Brother promoties tijdens de maand april en mei:

Naar jaarlijkse gewoonte wordt er in het voorjaar tal van Brother - lente - promoties voorgesteld. Alhoewel de zon op zich laat wachten werd er beslist om deze toch lanceren. Via DEZE link kan je het volledig overzicht bekijken en dit vanaf dinsdag 3 april a.s! Kijken is dus zeker de boodschap.


Enkele opsommingen:

  1. Brother nv 15 + gratis opbergtas
  2. Brother nv 20 + gratis verlengtafel
  3. Brother XN 2500 + gratis garenset
  4. ....

 

  • Leren borduren:

Op maandag 7 mei kan je een workshop volgen om te leren borduren. Tijdens deze sessie worden er tal van nieuwe technieken aangeleerd om handig te borduren met de machine. Inschrijven is momenteel nog mogelijk, maar wees er snel bij. De plaatsen zijn beperkt.


  •  Bernina 5-serie:

In de vorige nieuwsbrieven hebben jullie kennis kunnen maken met de nieuwe Bernina 5-serie. Bij de introducering  van deze nieuwe lijn werden enkele kleine ontevredigheden vastgesteld waardoor de levering een kleine vertraging heeft opgelopen. Inmiddels werd dit door Bernina bevestigd en zal de levering plaatsvinden vanaf 17 april a.s!

Om de inhuldiging officieel te maken zal er tijdens de maand mei een DEMO-week worden georganiseerd. Meer info in de volgende nieuwsbrief...


Klik HIER om het promo filmpje te bekijken.


  • Uitzonderlijk gesloten:

Wegens een beurs - bezoek (lees conventie) zal de winkel gesloten zijn op vrijdag 13 en zaterdag 14 april a.s!!


  • Sfeerbeeld: 

 Op maandag 5 maart werd een cursus georganiseerd voor de software (scanNcut). Hieronder kan je alvast een sfeerbeeld opsnuiven!  • Bernina persvoet van de maand:

Rolzoomvoet nr 69. Ideaal voor het omzomen van je stof. Deze maand met 15% korting!!


 

Naaimachines Henk Feys

Leiestraat 11 - 8560 Wevelgem
https://www.naaimachineshenkfeys.be - info@naaimachineshenkfeys.be