azerty
 

Nieuwsbrief


Nu de laatste twee maanden van het jaar voor de deur staan wordt het (helaas) ideaal weer om de naaimachine van onder het stof te halen. Via deze weg willen wij jullie nog enkele tips meegeven.


Stoffenspektakel EXPO Kortrijk:

Zaterdag 11 november is er naar jaarlijkse traditie het stoffenspektakel. Dit jaar zijn wij uiteraard ook van de partij met een stand van naai-overlock- en borduurmachines. De deuren gaan open om 10.00h en de inkom is gratis. Allen welkom!!Bernina accessoire maand november:

Tijdens de maand november staan de persvoeten 72 en 72s centraal. Deze rulervoet is ideaal om te stikken langs linialen. Meer weten? Bekijk hier alvast de video!


Bernina Promo:

Tijdens de maanden november en december geldt een korting van 50% op de aankoop van een borduurmodule. Deze actie is geldig wanneer één van onderstaande modellen worden aangekocht:

-B-540

-B-570QE

-B-735

-B-770QE PLUS


Opendeurweek:

Tijdens de week van 13 november wordt een opendeurweek georganiseerd. Bij aankoop van een machine geldt een korting van 15%. Alvast welkom!


Janome M8P: 

 De afgelopen twee weken werd de nieuwe Janome M8P geïntroduceerd. Deze prachtige machine biedt tal van mogelijkheden en heeft een gigantische werkruimte. Nieuwschierig? Bekijk alvast deze video!


 

Naaimachines Henk Feys

Leiestraat 11 - 8560 Wevelgem
https://www.naaimachineshenkfeys.be - info@naaimachineshenkfeys.be