azerty
 

Nieuwsbrief!


De vakantie staat voor de deur, de examens zijn afgewerkt en dat zorgt voor prikkels om een kleine pauze in te gelasten. Daarom wil ik toch nog enkele nieuwigheden communiceren.


-De nieuwe Bernina 790 PRO:

De afgelopen week werd de nieuwe naai-en borduurmachine van Bernina voorgesteld. Dit staaltje technologie is meer dan een "gewone" naaimachine. Benieuwd?? Klik dan snel op onderstaande link:

BERNINA 790 PRO-Promo bij de nieuwe overlock met Airflow:

Tijdens de maand juli geldt een speciale promo op de Brother overlock Airflow 3000. Bij aankoop van zo'n toestel wordt een gratis verlengtafel geleverd twv €199 (deze actie is geldig tijdens de maanden juli en augustus of zolang voorraad strekt)-Herstellingen van volgende merken:

 Er werd beslist om enkel nog herstellingen te aanvaarden van de volgende merken:

-Bernina / Bernette

-Pfaff

-Husqvarna Viking

-Singer (enkel dealer-gamma)

-Brother

-Janome / Elna

-Juki

Door een aanhoudende drukte in het herstellen van machines werd daarom deze keuze/beslissing genomen.


-Bernina: 30%

Vanaf heden geldt een korting van 30%  op alle Bernina borduurramen. Wie nog zomersborduurplezier wil beleven en een extra raam kan gebruiken? Dan is dit nu het moment!!-Bernina accessoire maand juli:

Tijdens de maand juli staat het cirkelapparaat centraal. Totaal onbekend? Bekijk alvast de volgende filmpje:

Bernina cirkelapparaat


-Tweedehands:

Vanaf 15 augustus zullen tal van tweedehands machines beschikbaar zijn. Wie interesse heeft in een tweedehands naai- of overlockmachine, kan zich inschrijven via volgende link (klik HIER). Zoniet, kijk regelmatig op onze website (https://www.naaimachineshenkfeys.be/nl/tweedehands).


-Vakantie regeling:

Wegens jaarlijkse vakantie, zal de winkel gesloten zijn vanaf 26 juli tem 15 augustus.VIA DEZE WEG WIL IK DAN IEDEREEN EEN WELVERDIENDE VAKANTIE TOEWENSEN!!

 

Naaimachines Henk Feys

Leiestraat 11 - 8560 Wevelgem
https://www.naaimachineshenkfeys.be - info@naaimachineshenkfeys.be