azerty
 

Nieuwsbrief


Nieuwigheden en tips in het mooie voorjaar? Neem snel een kijkje in de volgende nieuwsbrief.Brother acties:

Tijdens de maand mei zijn er tal van promoties op diverse modellen. Wie nog een laatste moederdagcadeau nodig heeft? Neem dan snel een kijkje via de volgende link!

Brother promoties!


Bernette overlock - coverlock met airsysteem:

Vanaf heden zijn de nieuwe Bernette's overlock/coverlock en coverlock beschikbaar. Beide machines zijn uitgerust met een luchtsysteem om de grijpers in te rijgen. Interesse? Klik dan HIER!!Bernette event - zaterdag 10 juni 2023:

Zaterdag 10 juni wordt een Bernette demo-dag georganiseerd. Tijdens deze sessie kan je kennis maken met de nieuwste producten van Bernette. Heb je zin om de laatste speeltjes te ontdekken. Schrijf dan HIER in!


Bernina accessoire:

Tijdens de maand mei staat de volgende accessoire van Bernina centraal persvoet # 34!

De terugtransportvoet met transparante zool #34(D) zorgt voor een vrij zicht op de naald en het naaibereik. Met behulp van de rode markering aan de bovenkant van de voet kan er bijzonder precies en zorgvuldig gewerkt worden. Verdere info kan je vinden via onderstaand link:

Video #34(D)Bernina B-480 met gratis boventransportvoet:

Bij aankoop van een Bernina B-480 wordt een gratis boventransportvoet geleverd. Deze persvoet zorgt voor een gelijkmatige verschuiving van je stof. Meer info? Kom gerust langs in de winkel of bekijk onderstaande video!


klik op foto om video te bekijken


Uitzonderlijk gesloten:

Tijdens het Hemelvaart weekend (18-05 tem 20-05) zal de winkel uitzonderlijk gesloten zijn.


 

Naaimachines Henk Feys

Leiestraat 11 - 8560 Wevelgem
https://www.naaimachineshenkfeys.be - info@naaimachineshenkfeys.be