azerty
 

Nieuwsbrief

Nu de laatste weken zijn aangebroken voor het jaarlijks verlof willen we toch nog enkele nieuwigheden meegeven.


  • Test drive Bernina L-serie:

Donderdag 22 september wordt een Test Drive georganiseerd voor de Bernina L 8-serie (overlock/coverlock). Zo'n DEMO-moment is ideaal om de machine van dichtbij te kunnen bewonderen en bovendien is er een korting tot wel €500! Interesse? Inschrijven kan via onderstaande link.


Inschrijven Test Drive


  •  Nieuwe data's workshops:

Vanaf heden zijn reeds enkele data's bekend voor de workshops van dit najaar. Wie interesse heeft kan zich inschrijven via de volgende link. Klik HIER!


  • Brother borduurmachines in grote promo: 

Nieuwigheden komen eraan. In september worden enkele modellen vervangen. Staat een borduurmachine nog op jouw verlanglijstje? Dan zijn dit misschien wel enkele machines die je aanspreken... 


Klik HIER voor de Brother modellen.

Wegens contractuele afspraken worden geen prijzen op onze site vermeld. Wie interesse heeft kan een email sturen naar info@naaimachineshenkfeys.be of langskomen in de winkel.


  • Jaarlijkse vakantie:

Wegens jaarlijkse vakantie zal de winkel gesloten zijn vanaf 25 juli t.e.m. 15 augustus 2022!

 

  • Nieuwe Pfaff modellen in vertraging:

Helaas is corona nog niet weg te denken. Door problemen in de productie zijn de nieuwe Pfaff modellen nog niet gelanceerd. Hopelijk kunnen wij jullie daarover verder informeren in een volgende nieuwsbrief of via sociale media.

 

Naaimachines Henk Feys

Leiestraat 11 - 8560 Wevelgem
https://www.naaimachineshenkfeys.be - info@naaimachineshenkfeys.be