azerty
 

Nieuwsbrief


De eerste nieuwsbrief van dit jaar is een feit! 

Met dit schrijven wens ik iedereen een gelukkig maar vooral een gezond 2024 toe. Dat jullie dromen en creativiteit mogen uitkomen.


In 2024 worden er tal van nieuwigheden verwacht en staan er tal van activiteiten op het programma. 


  • Nieuwe modellen in 2024:

- Husqvarna admire air 6000 wordt de gloednieuwe overlock en coverlock in één geheel. Het inrijgen voor de grijpers bestaan uit een airsysteem en het vrije-arm gedeelte biedt je de mogelijkheid om zomen te locken. De machine wordt verwacht eind maart.


- Husqvarna amber air S-500 is het kleine broertje van de admire air 6000. De mogelijkheden zijn hetzelfde maar het verschil zit in de inwendige sterkte van de machine. De levertijd wordt half april.


- Bernina B-435 black-edition. Vanaf eind januari is de Bernina B-435 in een black-edition verkrijgbaar. Het voorpaneel is blinkend zwart. Bij dit model worden enkele extra accessoires meegeleverd. Binnenkort meer info!


  • Pfaff - Husqvarna en Singer SOLDEN:

Tijdens de maand januari swingen de prijzen de pan uit. Bij bovengenoemde merken worden een hele maand diverse modellen aan een promo-prijs geleverd. Nog geen nieuwjaarscadeau in het bezit?  Neem dan snel een kijkje!! 


  • Bernina accessoire maand januari - jeansvoet:

Maandelijks staat één accessoire centraal. Voor de maand januari is dit persvoet #8. Bij aankoop van deze accessoire wordt een korting gegeven van 20%!!
  • Bernina B-570QE:

Vanaf heden wordt de BSR Regulator NIET meer meegeleverd bij de aankoop van bovenstaand model. Bernina heeft beslist om dit accessoire NIET meer als standaard te beschouwen. Optioneel kan dit altijd verkregen worden.


  •  Pfaff accessoiredag

Zaterdag 3 februari wordt een pfaff accessoiredag georganiseerd. Tijdens deze workshop worden tal van nieuwe- en vernieuwde accessoires gedemonstreerd. Inschrijven kan ENKEL via de website!!


  • Pfaff ICON 2 ontdekkingsdag:

Zaterdag 15 maart organiseren wij een ontdekkingsdag voor de Pfaff ICON 2. Wie de TOP-OFF-THE-LINE aan het werk wil zien, kan zich inschrijven via deze link!!


  • Tot slot:

Als gecertificeerde dealer kunnen wij, uniek in vlaanderen, de gloednieuwe Husqvarna EPIC 3 voorstellen. Vanaf half januari kan je dit pareltje bij ons in de winkel komen bezichtigen. Een pré-order kan geplaatst worden tijdens de maand januari, uiteraard aan een héél interessante prijs. Interesse? Klik op onderstaande foto!!


 

Naaimachines Henk Feys

Leiestraat 11 - 8560 Wevelgem
https://www.naaimachineshenkfeys.be - info@naaimachineshenkfeys.be