azerty
 

Nieuwsbrief 2023
Eerst en vooral wil ik jullie allen een fantastisch, gelukkig en gezond nieuwjaar toewensen. Een jaar waar creativiteit tot leven mag komen!!


  • Nieuwe modellen:

Dit voorjaar worden enkele nieuwe modellen gelanceerd. Zo pakt Husqvarna uit met een volledige nieuwe lijn. Interesse? Bekijk dan zeker de volgende nieuwsbrieven of hou de website in het oog...


  • Brother Airflow: 

Helaas moeten wij het minder goede nieuws meedelen dat de nieuwe brother airflow pas in februari/maart uitgeleverd zal worden.  • Workshop 2023: 

Voor de workshops van de eerste 3 maanden zijn er nog enkele plaatsen vrij. Wie zich nog wil inschrijven kan een kijkje nemen via de volgende link. Snel zijn is de boodschap. 


  • Tweedehands:

Wie op zoek is naar een goede tweedehandsmachine, kan gerust bij ons terecht. Enkele "nieuwe" tweedehandsmachines zijn reeds binnen gekomen. Interesse? Kom gerust langs in de winkel of werp een blik op de website (https://www.naaimachineshenkfeys.be/nl/tweedehands)


  • Bernina accessoire maand januari 2023:

Tijdens de maand januari staat de patchworkvoet #97 centraal bij Bernina. Deze speciale persvoet is ontworpen voor het stikken van rechte steken en is ideaal voor het naaien van naadtoeslagen...

Bij aankoop van zo'n accessoire geldt een korting van 15%. Meer info? Klik HIER!!
 

Naaimachines Henk Feys

Leiestraat 11 - 8560 Wevelgem
https://www.naaimachineshenkfeys.be - info@naaimachineshenkfeys.be